bild på håret.


korthååår!


no hair.

sitter på jobbet, vilket inte är så ovanligt..
de är rätt tomt på folk och det gör dagen bara ännu tråkigare. regn regn och regn. 
ibland kommer de in nån tjurig jävel som tror att den är något och själv så försöker man vara hur trevlig som helst, står där som en sol och fejk smilar.  inte konstigt att man är på dåligt humör när man kommer hem och är helt slut. 
fast ibland kan de även komma en goding, en gammal gubbe/tant, en kvinna eller man kanske ett barn som skojar och ler,  som är så där jätte glad och sprider över lite glädje så man får en kick i rumpan och orkar resten av dagen!

snart är de iaf dags för 11 kaffet, det ser vi fram emot :)


påtal om ingenting så klippte jag av mig håret igår&färga lite smått så där, eller jag klippte&färga inte mig själv utan fanny hjälpte mig. så nu har jag bara hår till axlarna ( lite nedanför ).
tror faktiskt aldrig att jag har haft så här kort förut men nångång måste ju vara första, så är de med allt!
igår känndes de inte som de blev så bra men imorse när jag vakna så behövde jag inte göra ett skit med håret förutom att sätta upp ett hårspänne i luggen. riktigt skönt faktiskt!
blev rätt nöjd, så tack fanny :)

eftersom jag är på jobbet så kan jag inte lågga in bilder, men ska försöka få ut nån när jag kommer hem.


puss
/ linntallberg♥

nya tag.

nu har jag haft en veckas semester så nu sitter jag här på jobbet igen.
de va helt sjuk vad trött jag va imorse, kanske inte så konstigt om man tänker på hur lite jag sov natten innan...
men trevligt hade vi iaf, och mycke spel blev det :)
jag va nämligen hos min kopis malins kille som fyllde 18 förra veckan ( grattis till han) vi spela spel,grilla och hade de allmänt trevligt!

det är rätt skönt att man kan sitta vid datan på jobbet för när de inte kommer några kunder så är datan en bra tidsfördrivare. imorse när jag vakna va de första jag tänkte, "bara" tre veckor kvar nu ..  men när man väl kommer hit så är de ganska roligt faktiskt. går nästan själv hela dagarna förutom när vi fikar ( vilket vi gör GANSKA så ofta) haha ;)


ne nu ska vi fika igen, puss så länge :)
/ linn

svensksommar

regn och rusk.. de är väl så den svenska sommaren har sett ut alla andra år?  
men nu verkar solen skina en liten stund iaf.  
det  blev precis som jag sa,  bara för att jag är ledig så är vädret uselt! så skyll på mig och ni hatar vädret och tacka mig nästa vecka när jag börjar jobba om vädret är på topp ! ;)  
 
i tisdags va flickorna här och jag kan bara säga att de va galetkul!
grillmys och masssa bus! :DD (kanske kommer upp nån bild när elina har skickat några) 

dag är det sista dagen som jag är ensam hemma och alex kom precis hem med lite sallad så vi ska väl snart sätta igång grillen. ska faktiskt bli ganska skönt att få hem mamma och pappa har inte träffat dom på nästan två veckor känns de som. dom kommer iaf vid nio tiden och då blir de glass och daimtårta kanske ska göra en paj också?  
bara för tidsfördrivning liksom.  vi får se vad som hittas på. 
 

syster som har tagigt kortet♥  www.aalexandratallberg.blogg.se


love
/linn


ff

nu har mamma och pappa varit borta i två hela dagar. om jag inte skulle haft så mycke att göra så skulle de nog kännas tomt men igår va jag i örebro hela dan och sen ute och sprang så då märkte man inte att dom va borta.
idag har jag varit i nora och käkat glass,  började känna av min mage igen..  inte kul fast de är ju inte som förut när jag hade hur ont som helst och inte kunde sova på nätterna.

nu ska jag snart gå och städa mitt rum sen ringa farmor, måste ha skjuts ifrån bussen imorn ;pp 

puss (a)

sommar

orättvist att värdet ska vara så fint när jag jobbar.. 
nästa vecka kommer de säkert regna bara för jag är ledig och veckan där på blir de väl fint igen, jag kommer aldrig kunna förbättra på brännan :(

har prcis kommit till lägenheten där syster låg helt död i sängen, kanske beror på värmen?  :)
nu funderar vi på om vi ska dra ner och bada eller om vi ska åka lite båt men ser ut att kunna bli lite regn?  ;o



från förra gången vi åkte lite båt :)


måndag

det är måndag och jag är inne på min andra jobb vecka. 
det är kul när folket rullar på och när de är många som kommer och fikar så att man har nånting att göra, men som nu när vädret är på topp och alla människor försvinner har man inte alls lika roligt... tiden går så himla sakta ...

den här veckan hade jag tänkt bo kvar här i linde i min brors lägenhet eftersom han är bortrest.
ska bli sååå skönt att slippa gå upp klockan sex på morgonen!

påtal om nå helt annat, skönt att spanien vann igår trodde faktiskt holland skulle få in bollen ett par gånger när robben sprang ifrån spaniens försvar.

jobbjobbjobb..

jobb hela veckan lång och yttligaare några veckor framåt. man kan tro att jobb är de ända man hinner med om dagarna men den här veckan har jag faktiskt hunnit med rätt mycke skoj (y
i måndags och tisdags va jag och min lilla pappa ut på en tur med motorcykeln, på tisdan åkte vi så långt att vi fick träsmak i stjärten ;))
& i onsdags va min lillabror här fördå fyllde han hela 21 år! senare på kvällen där följde jag med min moster & hennes pojk till linde och åkte lite båt åh käkade glass de va faktiskt mysigt!




idag har jag hunnit med att springa en sväng 4kilometer blev de allt, gud vad skönt de va!

puss
/linn

RSS 2.0